Penghantaran Jam Solat Digital Promas ke Marang, Terengganu

Pada awal Ogos 2017, kami telah menerima tempahan dari seorang individu yang ingin memasang jam taqwim solat digital Promas DAF08) di Masjid Assobirin Kg Bukit Apit Ajil di Marang, Terengganu. Oleh kerana lokasi yang berjauhan, maka setelah berbincang kami kourierkan jam masjid tersebut ke sana. Kami bungkus dengan baik dan Alhamdulillah ianya telah selamat sampai dan telah dipasangkan di masjid tersebut. Terima kasih kami ucapkan kepada individu tersebut kerana mengirimkan gambar jam masjid yang telah dipasang tersebut.

Bagi anda yang tinggal di pertengahan dan selatan Semenanjung, maka kami mempunyai agen di Selangor. Manakala bagi anda di Utara, maka agen terdekat kami di Kedah. Selain itu, kami kourier sahaja. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut sekiranya anda ingin datang membeli atau sebagainya.


--------------------------------------------------------------------------
Berminat untuk mendapatkannya atau ingin mengetahui lebih lanjut, sila pm atau call/sms/whatsapp: 012-3255973 (Razman) @ 012-5491886 (Puan Lina) Bagi anda yg menggunakan hp/tab, untuk maklumbalas cepat boleh wassap terus kami dgn klik ->http://www.wasap.my/60123255973

Untuk lebih lanjut, sila layari http://jamtaqwimsolat.com
Kami menjual jam azan & taqwim digital untuk rumah kediaman, surau, pejabat dan masjid untuk anda.