PEMBELIAN DAN PENGHANTARAN

UNTUK MEMBELI, berikut adalah langkah-langkah yang perlu dijalankan:-


Langkah 1 : Deposit bayaran ke akaun berikut:

No. Akaun Maybank : 5584-6230-6201
(BERKAT BESTARI RESOURCES)

No. Akaun CIMB : 8601900142
(BERKAT BESTARI RESOURCES) 


Kami turut terima bayaran melalui Bank Islam, BSN, Bank Rakyat & Public Bank. Sila sms/whatsapp kami di 012-325 5973 untuk nombor akaun bank-bank tersebut.

Langkah 2 : SMS/Whatsapp-kan maklumat di bawah ke 012-325 5973:-

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. No. Telefon
4. Nama Produk (jam taqwim solat digital; kod DAF05A latar belakang ukiran hijau/Kaabah) & kuantiti
5. Jumlah Bayaran (Hanya bayar seperti harga tertera. Poslaju percuma)
6. Tarikh Bayaran & Nama Bank


SMS/Whatsapp anda akan dibalas SEGERA.

Kami juga terima Pesanan Tempatan (LO) dari mana-mana agensi kerajaan mahupun pihak sekolah, institusi pendidikan dan sebagainya.

Kami juga turut terima pembelian dengan kredit kad (melalui perkhidmatan paypal-sila klik pada 'Buy Now') di bawah:
 PENGHANTARAN:
Penghantaran PERCUMA bagi Semenanjung melalui Poslaju. Walaubagaimana pun untuk Sabah & Sarawak, tambahan RM25/- bagi kos penghantaran Poslaju.
Penghantaran menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia Berhad (klik sini untuk mengetahui status penghantaran secara online). Anda boleh semak status penghantaran dengan memasukkan nombor parcel pos laju yang akan kami berikan sejurus dipos. Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami.Penghantaran Cash on Delivery Untuk Kawasan Berhampiran 


Bagi anda penduduk Lembah Klang/Selangor yang ingin mendapatkan jam taqwim solat digital ini sila hubungi kami yang akan memaklumkan rakan bisnes kami di sana. (call/sms/whatsapp) Razman/Mahawir di 012-3255973.
 

Kami menawarkan perkhidmatan Cash on Delivery (COD) bagi anda yang berada di Ipoh, Perak termasuk Bt Gajah, Simpang Pulai, Chemor dan lain-lain kawasan berhampiran sekiranya berminat untuk mendapatkan jam taqwim solat digital ini.

Manakala bagi anda yang berada di Seri Manjung, Ayer Tawar, Seri Iskandar, Pantai Remis, Teluk Intan & lain-lain kawasan berhampiran, sila hubungi agen kami untuk COD (call/sms/whatsapp) Hadi Amran di 017-5217173.